Пт, 26.04.2024, 01:04
Добро пожаловать, Гость | RSS

Отдел обслуживания дошкольников и учащихся 1-4 классов

А что у нас?
Qr-code
Полезное
Разделы
Канал YouTube
Опрос
Какова роль детской книги в современном обществе?
Всего ответов: 2004

Работа отдела

Главная » 2014 » Ян » 11 » Святкові ранки "Новий рік з Лунтиком"
10:50
Святкові ранки "Новий рік з Лунтиком"

    Святкові ранки "Новий рік з Лунтиком"

Новости нашего отдела, новый год, новогодний утренник в детской библиотеке, новый год с Лунтиком   З 23 грудня 2013 року по 08 січня 2014 року в Донецькій обласній бібліотеці для дітей їм. С.М.Кірова у відділі дошкільників та учнів 1-4-х класів були проведені Новорічні ранки.

        Ось прийшла, діти, ялинка
        До нас на свято в цей зал.
        День чудовий настає,
        Новий рік настає!
        Свято сміху і витівок,
        Свято щастя для дітей!

     Новости нашего отдела, новый год, новогодний утренник в детской библиотеке, новый год с ЛунтикомВ гості на свято були запрошені учні загальноосвітніх шкіл № 14,17,54 м.Донецька, вихованці Д/З №26, діти з багатодітних сімей Міської Спілки жінок. В цьому році на читачів чекала захоплююча подорож планетою Земля з місячним гостем Лунтіком : «Здрастуйте. Я Лунтік, народився на Місяці. А сюди потрапив абсолютно випадково. Приземлився я в лісі. Там зустрів якогось дідуся. Він був з сивою бородою і величезним мішком......... сказав мені «Ти, друже мій, Лунтик, збирайся на свято: Сьогодні ялинка у дітей. Ти пограй та пожартуй, поки я буду в дорозі!»

   Новости нашего отдела, новый год, новогодний утренник в детской библиотеке, новый год с ЛунтикомА слідом за Лунтіком прибули його друзі: Міла, Кузя, Вупсень і Пупсень. Юні читачі дивилися фокуси від Вупсеня, каталися на лижах з Кузею, вчили Лунтика складати з букв зимові слова, відгадували казкову вікторину разом з Мілою. Також на свято не могла не приїхати пустуха Маша, з мультфільму «Маша і Ведмідь». Вона для дітлахів влаштувала справжні змагання на снігоходах, скакалки на величезних м'ячах. Веселощам не було меж. Ну і головними гостями Новорічного свята, звичайно ж, були Снігуронька і Дід Мороз з традиційним хороводом біля ялинки:

     «Міцніше за руки беріться,
     В коло швидше становіться.
     Будемо співати, і танцювати,
     Будемо Новий рік зустрічати!"

   Новости нашего отдела, новый год, новогодний утренник в детской библиотеке, новый год с ЛунтикомЮні читачі також готувалися до свята: писали листи і телеграми зі своїми проханнями та побажаннями. На святі вони змогли особисто вручити Дідусеві Морозу свої листи, і Мороз пообіцяв всі бажання виконати. Діти вчили вірші, пісні, розучували танці і все це були прекрасні подарунки для Діда Мороза і Снігуроньки. А натомість вони чекали подарунків від Дідуся Мороза. І Дід їх у лісі не загубив, а приніс із собою в мішку на свято.

  Дітлахи отримали солодощі, розмальовки, книги, іграшки. Свято веселе вдалося на славу. Думаємо, всім воно припало до вподоби.

      

       У Новому році бажаємо всім успіху,
       Побільше веселого, дзвінкого сміху.
       Побільше веселих друзів і подруг.
       Щоб з вами всі разом сміялися навколо.

   Щасливого Нового року!


Категория: Новости нашего отдела | Просмотров: 1079 | Добавил: Ольга | Теги: утренник, Новый год | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Вход

Поиск по сайту
Полезное
Счетчики
Яндекс.Метрика

Все книги, представленные на сайте, взяты из открытых электронных источников. Права на книги принадлежат их правообладателям.
В том случае, если авторы текстов или владельцы авторских прав будут возражать против их расположения в открытом доступе просим поставить нас об этом в известность.
Мы НЕМЕДЛЕННО уберем такие материалы.
С уважением, сотрудники отдела обслуживания дошкольников и учащихся 1-4 классов ГУК "Донецкая республиканская библиотека для детей им. С.М. Кирова"
E-mail: bibliotekakirov@yandex.ua Bibliotekakirov.ucoz.ua/© 2024



javascript://